Evolve

by  | Case | Foliedekor | Prosjektansvarlig: Jannike Jacobsen

Evolve Business Space tilbyr utleie av kontorplasser til bedrifter og enkeltpersoner rundt på Østlandet. Det er lokaler som møter moderne arbeidshverdag med en blanding av dype sofagrupper og høye bord med tydelige soner. Det beste fra to verdener hvor en trygt kan motta både kunder og kolleger. Vi har hatt et langt kundeforhold til Evolve og Marianne, som har fått med seg R8 på laget. Sammen drifter de 22 sentre i Oslo, Viken og Vestfold og Telemark.

Dekoren vi leverer til Evolve har flere ulike uttrykk som tar utgangspunkt i samme design, etter hvor stort behov det er for avskjerming til hvert enkelt rom. Vi gjennomfører befaring, lager folieringsforslag og monterer deres spesialdesignede folie.

Foliedekor til Evolves lokaler

Evolve Business Space tilbyr utleie av kontorplasser til bedrifter og enkeltpersoner rundt på Østlandet. Det er lokaler som møter moderne arbeidshverdag, det beste fra to verdener. Det gir trygghet for både kunder og kolleger. Vi har hatt et langt kundeforhold til Evolve og Marianne, som har fått med seg R8 på laget. Sammen drifter de 22 sentre i Oslo, Viken og Vestfold og Telemark. Dekoren vi leverer til Evolve har flere ulike uttrykk som tar utgangspunkt i samme design, etter hvor stort behov det er for avskjerming til hvert enkelt rom. Vi gjennomfører befaring, lager folieringsforslag og monterer deres spesialdesignede folie.